Олександр Кірш: Що насправді зробив Орбан в Брюсселі, щоб не завадити Україні вступити до ЄС — Блоги | OBOZ.UA

Офіційна версія — щоб досягти консенсусу щодо початку чергового етапу вступу України в ЄС, Шольц запропонував Орбанові піти під час голосування попити кави.

Відео дня

Але обізнані люди викладають те, що відбулося в Брюсселі насправді: угорський прем’єр пішов зовсім не попити, а, так би мовити, зробити навпаки.

Тобто він вирішив поєднати полегшення вступу України до Євросоюзу з полегшенням своїм власним, і відтепер найвідоміша скульптура Брюсселю й усієї Бельгії має стати символом одразу чотирьох країн — Бельгії (місце події), Німеччини (ідея-пропозиція), Угорщини (виконання) й України (вигодонабувач, хоча взагалі таким є, за великим рахунком, вся Європа).

Тож тепер у хлопчика зі скульптури є й ім’я, й прізвище. Добре, до речі, що це відбувалося не в Осло, символ якого — хлопчик трохи інший.

Там, зрозуміло, якщо придвитись, той самий В.О. (тільки в іншому віці й з іншою “зачіскою”), але вже при наступному голосуванні щодо України — про [не]виділення їй 50 млрд євро.

Орбан, мабуть, забув, де знаходиться, але ж із словом Осло його, звичайно, теж щось поєднує…

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

75

75

0

26

8

0

0

51Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *