Олександр Кірш: Міф про те, як Трамп нібито сказав Орбану, що не дасть Україні ані копійки — Блоги | OBOZ.UA

Не варто демонізувати демона. Навіть якщо в Трампа несподівано — навіть для нього! — з’явився власний пєсков на прізвище Орбан.

Ті, хто розповідають, як Трамп особисто запевнив Орбана в тому, що не дасть Україні жодної копійки, поєднують два різні фрагменти інтерв’ю Орбана або переказують тих, хто зробив таке поєднання.

В першому фрагменті, де Орбан казав, про що саме повідомив Трамп власне його, Орбана, були тільки загальновідомі фрази Трампа щодо миру — нічого для нього нового й нічого конкретного.

В другому ж фрагменті — зовсім іншому — Орбан вже розповідав не про те, що Трамп сказав власне йому, а про погляди Трампа взагалі — от там і було щодо “жодної копійки Україні”.

Цей другий фрагмент Орбан підсумував словами: “ТОМУ МИ ЗНАЄМО ПРО НЬОГО”.

Тобто Орбан просто розповідав у цій частині свого інтерв’ю, що він взагалі знає про Трампа та його позицію, навіть не роблячи вигляд, що вона була висловлена в розмові Трампа саме з ним!

Таким чином, це було лише те, що Орбан взагалі пам’ятає про погляди Трампа, а от чи не зраджує йому при цьому пам’ять — питання окреме.

Та й чи не дивно було б для ексцентричного й демонстративного Трампа таке сказати не виборцям, не Карлсону, не на дебатах, а тихесенько Орбанові, щоб той вже сам про це всім розповідав?! Подарувати епатажну фразу?

До речі, звідки в цьому інтерв’ю слово “копійки”? Це Трамп використав таку одиницю виміру? Чи Орбан? Чи український перекладач?Це, зрозуміло, не головне, але просто цікаво. Я не знав, що в Трампа взагалі є копійки. Може, так вирішили перекласти центи?

ОК, гаразд, нам копійки й не потрібні. Нам спочатку потрібен хоча б 61 мільярд доларів США.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…55

55

4

10

7

1

40Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *