Олександр Кірш: Як умовляють угорців, або Червень: ЄС? Yes! Мабуть — Блоги | OBOZ.UA

ЄС не НАТО, тому можуть і взяти. Навіть не очікуючи закінчення війни. Навіть мордору це вже байдуже. Процес пішов, і, схоже, що з Орбаном це питання спільними зусиллями вирішать. Угорська меншина стане зразком з точки зору законодавства для всіх інших меншин. Бо інакше русини чи, приміром, греки образяться.

(Нагадую при цьому, що росіяни не є в нас нацменшиною, адже їх в Україні взагалі немає, а є українці, що розмовляють російською.)

До речі, ЄС значно корисніше за НАТО — по-перше, тому що реально працює, а по-друге, тому, що НАТО це неіснуюча імпотентна фікція, хоча країни відповідні існують дійсно.

Орбана вблагатимуть і щось йому нададуть, щоб він, коли буде треба — можливо, вже в червні — вийшов попити кави. Хтось отримує тисячі за вихід на сцену, хтось — мільйони за вихід на ринг, хтось — мільярди за вихід з кімнати.

Тож в ЄС те, що залишиться на той час від України, має[, мабуть,] потрапити, а інша частина країни чекатиме на визволення або переїде на звільнену частину.

Втім, ЄС це не тільки велике щастя, але й велике випробування. Іспит. Деякі старі звички Україна матиме кинути.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…107

107

9

10

15

2

629Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *