Олександр Кірш: Як Захід може цілком реально допомогти Росії обрати двох президентів — Блоги | OBOZ.UA

Колишній російський депутат Марк Фейгін запропонував мордорові альтернативний і в той же час захищений (тобто безпечний для учасників) онлайн-варіант виборів президента рф. Оскільки ж розколота й дурна жалюгідна російська, вибачте за слово, опозиція цей заклик колективно проігнорувала й шанси на те, що вона його підтримає, мінімальні, втрутитися має Цивілізація.

Відео дня

Цим виборам по-фейгінські Захід мусить надати максимально можливу підтримку, в тому числі рекламну. Наслідком такої реклами має стати ситуація, коли всім буде цілком зрозуміло, що інформація про те, як взяти участь в цьому процесі, загальнодоступна, принаймні, співставно з інформацією про офіційні вибори путіна путіним, й ресурс для цього в Цивілізації, звичайно, є.

Оскільки ж в багатьох демократичних країнах мінімальний відсоток тих, хто має проголосувати, законодавчо не встановлений, саме ступінь поінформованості матиме значення: не те, скільки захотіли взяти участь, а те, скільки реально знали про таку можливість.

Якщо мордор теж спробує на своїх ресурсах таке зробити — нехай робить: всі його вибори все одно матимуть меншу легітимність, бо дозволять обиратись вп’яте, а на виборах альтернативних це слід заборонити.

Ну а щоб щось подібне не влаштували конкуренти-“опозиціонери”, які не користуються ресурсом мордорської держави, тут вже має значення саме кількість поінформованих, тобто єдність Заходу, який надаватиме інформацію лише про одну-єдину альтернативу виборам офіційним.

Таким чином, росія обере водночас двох президентів, але світ — крім північної кореї, ірану й Угорщини (ще, мабуть, Китаю) — підтримає тільки того з них, хто не пуйло.

Йому відповідно й надаватимуть фінансові, медійні та інші ресурси й можливості, він призначатиме послів, а також представників в ООН і її структурах, а Цивілізація вже вирішуватиме, з ким з них і коли мати справу.

Це буде значно більше за аналог Тихановськоії. Захід має створити в росії штучне кероване двовладдя.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

21

21

2

4

5

0

2

39Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *