Немовля убитої українки знайдено, підозрюваних у вбивстві затримано

Фото: presseportal.de

У Німеччині знайшли немовля 27-річної української біженки Маргарити Разаз, яку вбили тиждень тому. Поліція затримала двох підозрюваних у вбивстві – чоловіка та жінку, з якими перебувала дитина. Про це повідомила пресслужба німецької поліції та подруга вбитої Марія Рижук у фейсбуці. 

– Увечері 13 березня 2024 року в районі Рейн-Неккар тимчасово затримали двох осіб віком 43 і 44 роки. Є вагома підозра, що вони вбили 27-річну жінку. 14 березня 2024 року обох людей привели до судді, а потім доставили до виправних колоній. Під час затримання п’ятитижневу дівчинку неушкодженою доправили до лікарні. Після порівняння ДНК стало зрозуміло, що це донька вбитої,  – повідомили у поліції. 

За словами подруги вбитої, дівчинку звати Мія, вона знаходиться у лікарні під наглядом. Здоров’ю дитини, якій лише п’ять тижнів, нічого не загрожує. 

Маргариту Разаз знайшли мертвою 7 березня у західній частині Німеччини на березі Рейну. Вона проживала у притулку для біженців зі своєю новонародженою донькою та 51-річною матір’ю Мариною Стеценко. Остання також зникла, її пошуки тривають.

  • 10 лютого у Німеччині підлітки напали на українських спортсменів. В результаті Володимир Єрмаков помер у лікарні, а Артем Козаченко помер згодом. Поліція виявила двох підозрюваних: 15-річного турка та 14-річного грека. Прокуратура запросила арешт для турка, а грека передали опікунам через невизначеність його вини.
  • 25 липня 2019 року в Берліні було вбито українку Наталію Михайлюк, підозрюваним виявився власник квартири.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *