“Нас лякали “Майданом 3.0”: Порошенко заявив, що ніхто в Україні не ставить під сумнів легітимність влади

Петро Порошенко під час виступу з трибуни Верховної Ради заявив, що ніхто не ставить під сумнів легітимність української влади. Він також закликав Раду терміново сформувати ТСК щодо фортифікацій та забезпечення ЗСУ дронами від держави.  

“Сьогодні 21 травня. Пам’ятаєте, скільки нас лякали “Майданом 3.0”, акціями опору. Врешті-решт telegram-канали Банкової розганяють меседжі про нібито потужну хвилю нелегітимності президента. Сьогоднішній ранок продемонстрував, що це суцільна тотальна брехня. Ніхто не ставить під сумнів українську владу. Єдине – бажано було б, щоб вона відзвітувала”, – наголосив Порошенко.

Він також зазначив, що вже кілька місяців монобільшість і керівництво парламенту блокують створення ТСК щодо фортифікацій.

“18 грудня я висловив тверду позицію по необхідності негайного будівництва фортифікаційних споруд, які складаються з 4 елементів – облаштування власне споруд, влаштування мінних полів, протитанкових мін, замінування і підрив доріг, мостів, і четверте – забезпечення радіоелектронної розвідки та РЕБівського прикриття”, – нагадав Порошенко.

“Нас запевняли, відосики показували, що все в країні гаразд, аж поки ми не дочекалися першого удару росіян в Харківській області. І виявляється, що або не будували, або крали, або будували не там. Парламент – це є його конституційна функція – має створити тимчасову слідчу комісію, проект якої лежить уже 4 місяці, розслідувати і забезпечити захист воїнів, цивільних і української території”, – наголосив Порошенко.

“Така сама ситуація з дронами. Мій фонд поставив 10%, 15900 дронів  від загальної кількості FPV, які поставила держава. Ганьба!”, – обурився Порошенко.

“І третя позиція – 5 років влада мала забезпечити виконання закону, який був тут проголосований і мною підписаний по російській православній церкві, української філії щодо перейменування. Зараз більше року Верховна Рада неспроможна нарешті розглянути і прийняти рішення. І це -відповідальність Голови”, – констатує Петро Порошенко.

“Ми вимагаємо по всі трьом питанням рішучого рішення сьогодні”, – наголосив Порошенко.

49

49

14

7

19

7

90Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *