Клички у Берліні на заході Bild 100 зустрілися з канцлером Німеччини Шольцом: про що говорили

Мер Києва Віталій Кличко з братом Володимиром відвідали у Берліні захід Bild 100, на який німецьке видання й видавництво Axel Springer щорічно збирає найвпливовіших людей. Тут поговорили з канцлером Німеччини Олафом Шольцом про подальшу підтримку України та надання вкрай важливої допомоги, зокрема, далекобійної зброї.

Відео дня

Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

“Відвідали з Володимиром у Берліні захід Bild 100. На який німецьке видання й видавництво Axel Springer щорічно збирає найвпливовіших людей – політиків, представників бізнесу, громадського сектору, культури. У неформальному спілкуванні взяли участь канцлер Німеччини Олаф Шольц, голова фракції ХДС/ХСС в Бундестазі Фрідріх Мерц, премʼєр федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія Хендрік Вюст, премʼєр Баварії Маркус Зедер, міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер, мери Берліна Кай Вегнер та Гамбурга Петер Ченчер, – зазначив мер Києва.

“У розмові з Олафом Шольцом ми з братом підкреслили, що незмінна підтримка Німеччини вкрай важлива для України. Допомога, зокрема, далекобійною зброєю, сьогодні критично необхідна! А будь-які поступки Путіну не зупинять його в подальших загарбницьких прагненнях. Уже не тільки щодо України. І це наші партнери повинні чітко розуміти. Не менш важливе й запровадження більш суворого режиму санкцій, ліквідація лазівок, які в ньому знаходить Росія”, – підкреслив Віталій Кличко.

6

6

1

3

1

0

00Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *