”Головне – захист людей”: Зеленський у Миколаєві провів нараду щодо актуальної ситуації в регіоні. Фото і відео

У п’ятницю, 20 жовтня, президент України Володимир Зеленський провів у Миколаєві нараду з питань безпеки та життєдіяльності в області. Зокрема, учасники обговорили ситуацію з відновленням водопостачання та газопостачання на деокупованих територіях, водопостачанням Миколаєва та підготовку до опалювального сезону.

Про це глава держави повідомив у Telegram. Участь у нараді взяли начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та мер міста Олександр Сєнкевич. Останній розповів президентові про стан забезпечення життєдіяльності міста, а очільник ОВА – про поточну ситуацію в регіоні (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

“Головне – захист людей, соціальна підтримка, захист нашої інфраструктури”, – зазначив президент.

Відео дня

Крім того, він заслухав доповідь командувача оперативно-стратегічного угруповання військ “Одеса” Андрія Гнатова про безпекову ситуацію в Чорному морі. Зокрема, щодо загроз судноплавству, створених Росією, прикриття портової інфраструктури та результатів роботи “зернового коридору”.

Нагадаємо, також цього дня Зеленський побував на Херсонщині. Там він провів нараду з українськими прикордонниками та військовими. Президент в особливому форматі обговорив із командуванням актуальну ситуацію та умови служби в прифронтових областях.

“Ключове питання – ситуація на основних напрямках фронту. Наші оборонні дії. Авдіївка. Куп’янський напрямок. Південь”, – зазначив Зеленський.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Напередодні Зеленський вніс зміни до складу Ставки верховного головнокомандувача. Відтепер у засіданнях братиме участь командувач Сил територіальної оборони ЗСУ Анатолій Баргилевич.

– Президент відвідав будівництво житла на Київщині для українців, чиї оселі були зруйновані через війну. Зеленський наголосив: усе зруйноване окупантами буде відновлено й “Україна ніколи не буде країною руїн”.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

2

1

2

0

0

0

1

0Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *