До Києва приїхала спікерка польського Сенату: її зустріла Олена Кондратюк. Фото і відео

У четвер, 24 травня, в Україну з офіційним візитом прибула маршалок Сенату Республіки Польща Малгожата Кідава-Блонська. Вона виступить перед депутатами Верховної Ради та проведе зустріч з її спікером.

У Києві гостю зустріла віцеспікерка ВРУ Олена Кондратюк. Вона опублікувала у Facebook фото й відео зустрічі на столичному вокзалі.

“Це важливий візит для розвитку міжпарламентської співпраці та зміцнення українсько-польських відносин”, – зазначила представниця парламенту.

Кондратюк також є співголовою українсько-польської парламентської асамблеї. Вона подякувала Сенату Польщі за співпрацю та ухвалення важливих резолюцій на підтримку України.

Зауважимо, що Малгожата Кідава-Блонська в 2021 році претендувала на участь у президентських виборах від партії Дональда Туска. Новим маршалком Сенату Польщі її обрали в листопаді 2023 року.

Як повідомляв OBOZ.UA, польська влада вирішила посилити безпеку навколо головного транзитного вузла для іноземної військової допомоги Україні. Такі дії пов’язані з російськими диверсійними операціями.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

3

3

0

0

0

0

00Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *