Буданов подав документи на вступ до аспірантури: де і на кого збирається навчатися глава ГУР

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов подав документи на вступ до аспірантури “Острозької академії”. Він значиться першим у рейтинговому списку вступників 2023-2024 на спеціальність “Політологія”, форма навчання – вечірня</b>.

Відео дня

Ректор університету Герой України Ігор Пасічник сказав “Суспільному”, що наразі це не зарахування в аспірантуру, а поки рейтинг допущених до неї. Наказу про зарахування ще немає.

“У зв’язку з тим, що академію закінчив головнокомандувач (Валерій Залужний. – Ред.), дев’ять бойових генералів і командувач 30-ї армії, академія стала популярною. Тут є досить потужний молодий викладацький науковий склад і абсолютно нічого дивного, що до академії вступають в магістратуру чи аспірантуру найвідоміші особистості в Україні”, – пояснив ректор.

Пасічник додав, що “Острозька академія”, яка знаходиться в місті Острог на Рівненщині, входить у трійку найкращих університетів, і “не тільки в Україні”.

“Якщо Український католицький університет – приватний університет, то залишилися Києво-Могилянська академія та Острозька академія. Цілком закономірно, що до нас ідуть вступати. Тим більше, що ми маємо таку спеціальність як “Національна безпека” та “Політологія”, які якраз пов’язані з питаннями, що стосується військової справи”, – розповів ректор.

Як відомо, 2007 року Буданов закінчив аеромобільний факультет Одеського інституту Сухопутних військ. За рік до закінчення вишу вирішив перейти в розвідку. Отримавши диплом, Буданов одразу став оперативником спецназу ГУР.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Буданов заявив, що контрнаступ ЗСУ уповільнює суцільне мінування територій і велика кількість дронів-камікадзе у ворога. Незважаючи на все це, просування українських сил продовжується, наголосив начальник ГУР.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

8

8

4

3

3

0

3

126Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *