ЄНП формуватиме у Європарламенті проукраїнську більшість, – Урсула фон дер Ляєн

Європейська народна партія, що перемогла на виборах до Європейського парламенту, будуватиме в ньому міцний “центр” з чіткою проєвропейською та проукраїнською позицією.

Про це у Брюсселі після оголошення попередніх результатів виборів до ЄП заявила провідний кандидат на посаду президента Єврокомісії від ЄНП Урсула фон дер Ляєн. ВОна наголосила, що різні сили зовні та всередині “намагаються дестабілізувати наші суспільства, щоб ослабити Європу”, однак цього ніколи не трапиться, передає Укрінформ.

Політик зазначила, що протягом першого мандата демонструвала, чого може досягти сильна Європа і буде продовжувати рухатися цим же шляхом.

“Моя мета – продовжувати рухатися цим шляхом з тими силами, які є проєвропейськими, проукраїнськими, виступають за верховенство права. Вже від завтра ця робота розпочнеться знову”, – наголосила Урсула фон дер Ляєн.

Однак, екстремально ліві та праві також отримали підтримку, тому це є величною відповідальністю для партій, що знаходяться в “центрі”.

“Ми можемо мати розбіжності в різних пунктах, але ми всі маємо інтерес у стабільності, ми всі хочемо бачити сильну та ефективну Європу”, – сказала європейська лідерка.

Як повідомляв OBOZ.UA, на виборах до Європейського парламенту, які завершилися 9 червня, перемагає проукраїнська Європейська народна партія (ЄНП). Вона здобуває близько 191 із 720 місць у новому скликанні ЄП.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

0

0

0

0

0

0

00Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *