Ірина Хакамада поділилася знімком своєю «особливою» дочки і її коханого

Для політика і телеведучої Ірини Хакамади дев'ять років тому було не просто вийти в світ і показати світу свою «особливу» дочку Марію. При народженні дитині поставили діагноз: «синдром Дауна». Минув час, і Ірина, подолавши всі труднощі, все частіше показує свою дівчинку, якій цього року виповниться 20 років, передає Ukr.Media .

Сьогодні Хакамада поділилася знімком, на якому доросла Марія позує зі своїм коханим на тлі моря. Дівчина вже не перший рік зустрічається зі спортсменом Владом Сітдіковим, таким же «особливим», як і вона. Передплатники Ірини не можуть стримати емоцій і радісно коментують фото: «Ось це щастя!!! Без жодних слів!!!», «Найкрутіше, що вони виглядають щасливішими багатьох інших людей», «У вас талановита дівчинка з великим і добрим серцем».

Ірина відповіла передплатникам, які припускали, що закохані відпочивають в Сочі: «В Греції — це дешевше, а я в Мурманську». А також запевнила, що її дочка не звертає уваги на деяких недоброзичливих людей, так як їй і її бойфренду все одно, що говорять злі язики.

Шанувальники захопилися тим, якою хорошою мамою є телеведуча, і зізналися, що вона їх мотиватор.

 

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *