У Феодосії догоріла нафтобаза — 8 резервуарів повністю знищено

У Феодосії у тимчасово окупованому Криму догоріла нафтобаза, яка горіла майже тиждень після атаки України. Відомо, що внаслідок “бавовни” знищено вісім резервуарів.

Головні тези:

  • На нафтобазі у Феодосії внаслідок пожежі, що тривала майже тиждень, було знищено 8 резервуарів.
  • Пожежу на нафтобазі спричинила атака дронів, яка зачепила 12 резервуарів та призвела до повного знищення восьми з них.
  • Сили оборони успішно вдарили по нафтовому терміналу окупантів у Феодосії, що є найбільшим у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів.
  • Підрозділи ракетних військ Збройних сил взаємодіяли з іншими складовими Сил оборони для здійснення успішного удару.

Як виглядає нафтобаза у Феодосії після пожежі

Як можна побачити на супутниковому фото нафтобаза повністю вигоріла після атаки дронами. Зазначається, що нафтобаза повністю догоріла.

Фото — t.me/kiber_boroshno

Пожежа зачепила 12 резервуарів. Повністю знищено — вісім. Також згоріли будівлі на території, — йдеться у повідомленні.

Поширити

До слова, 12 жовтня псевдоглава окупаційної адміністрації Феодосії Ігор Ткаченко заявив, що нібито жителі міста повертаються після евакуації.

За його словами, вчора зранку ще продовжували ліквідовувати наслідки пожежі. У Феодосії скасували режим надзвичайної ситуації техногенного характеру.

Сили оборони уразили нафтовий термінал армії РФ у Феодосії

Сили оборони у ніч на 7 жовтня успішно вдарили по морському нафтовому терміналу окупантів РФ у Феодосії тимчасово окупованого Криму.

Військові нагадали, що Феодосійський термінал — найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовувалися, зокрема і для забезпечення потреб окупаційної армії РФ.

Завдання виконано підрозділами ракетних військ Збройних сил у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Заходи щодо підриву воєнно-економічного потенціалу Російської Федерації тривають, — повідомили в ЗСУ.

Поширити

У березні 2024 року на територію нафтобази впали відразу 4 безпілотники. Внаслідок атаки був пошкоджений магістральний трубопровід перекачування палива, виникла пожежа. Тоді з нафтобази евакуювали працівників. В той раз на ліквідацію пожежі пішло півтори години.

Источник: online.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *