«Моя королева»: Усик зворушливо привітав дружину з 15-річчям шлюбу

Відомий український боксер Олександр Усик публічно звернувся до своєї дружини Катерини. Спортсмен вирішив привітати кохану зі знаменною датою для їхнього подружнього життя. 25 вересня закохані святкували 15-річчя шлюбу, інформує Ukr.Media.

З нагоди «кришталевих» роковин весілля Олександр запостив в інстаграм зворушливе відео зі слайд-шоу з найулюбленішими фотографіями з Катериною. На знімках пара обіймається та цілується під час відпочинку та на заходах. Також у ролику видно, як дружина Усіка проводжає його на вокзалі на боксерські бої за кордон.

«Моя неймовірна Катерина, моя квітка, світло моїх очей, сьогодні у нас річниця 15 років від дня весілля, але загалом понад 20 років ми разом. За цей час ми з тобою досягли багато, у нас було багато труднощів, які ми змогли пройти разом, ти подарувала мені неймовірних ДІТЕЙ. Ти змінила моє життя, ти надала мені крила, ти продовжуєш робити мене щасливим і сильним, твоя турбота відчувається навіть на відстані, мене часто немає поряд, але ти завжди підтримуєш мене в усіх моїх цілях, тобі іноді не подобаються якісь мої дії і ти завжди кажеш мені правду. Мені подобається просто дивитися на тебе, я неймовірно люблю твої сніданки, коли я був малюком, я малював образ майбутньої дружини, і Господь послав мені саме ТЕБЕ. Щодня в молитві я дякую Богу за тебе, моя КОРОЛЕВА», — написав Олександр.

Нагадаємо, що Усік та його дружина — багатодітні батьки. Вони виховують чотирьох дітей: синів Кирила та Михайла та дочок Єлизавету та Марію.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *