У Кельні прогримів вибух біля ресторану, є поранений: у мережу потрапило відео з ймовірним підривником

Вранці 16 вересня у центрі Кельна (Німеччина) пролунав потужний вибух біля ресторану. Внаслідок події поранення отримала одна людина.

Відео дня

Наразі чоловік перебуває у лікарні у тяжкому стані. Про це повідомляє видання Bild.

Вибух близько 6:00 ранку стався біля входу до ресторану та клубу Vanity Club. У будівлі також розташовані офісні приміщення. Правоохоронні органи оперативно прибули на місце події та оточили територію.

Внаслідок вибуху обрушилася стельова плитка біля входу до будівлі та вилетіли вікна. Власник будівлі називає подію терактом. Підприємець зазначив, що зловмисник розумів, що у клубі перебувають люди, які можуть бути поранені. За попередніми оцінками, матеріальні збитки становлять 100 тис. євро.

При цьому речник поліції стверджує, що немає жодних ознак терористичного мотиву злочину. Наразі німецькі поліцейські та прокурори розслідують вибух, що стався у центрі міста.

Нагадаємо, на території казарм Військово-повітряних сил Бундесверу, які розташовані в німецькому Кельні, зафіксовано акт саботажу. Невідомі через дірку в огорожі проникли до казарм і, ймовірно, отруїли воду у водопроводі. Наразі на місці працюють слідчі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

11

2

11

2

2

3

40Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *