У КНДР вперше показали кадри візиту Кім Чен Ина на ядерний об’єкт: там збагачують уран

Північнокорейський режим показав візит диктатора Кім Чен Ина на завод зі збагачення урану до рівня зброї. В ході візиту ватажок КНДР заявив про необхідність нарощування кількості уранових центрифуг.

Відео дня

На заводі Кім Чен Ин ознайомився з процедурою виробництва ядерних боєголовок. Про це повідомляють пропагандистські північнокорейські ЗМІ.

Примітно, що кадри відвідування диктатором Кім Чен Ином підприємства зі збагачення урану в КНДР опублікували вперше. У повідомленні пропагандистів не вказується ані місце розташування даного об’єкта, ані час його відвідування північнокорейським керівником.

У ході відвідин заводу диктатор ознайомився з процедурою виробництва ядерних боєголовок. Кім Чен Ин заявив про необхідність нарощування кількості центрифуг з метою “експоненційного збільшення виробництва ядерних озброєнь для самооборони”.

Варто зазначити, що, незважаючи на безліч санкцій, КНДР продовжує розвивати свою ракетно-ядерну програму. У цьому їй частково допомагають Китай та Росія.

Вперше ядерні випробування КНДР провела у 2006 році. Досі КНДР ще ніколи публічно не показувала завод зі збагачення урану. На таких об’єктах виробляється високозбагачений уран, необхідний виробництва ядерної зброї. Для цього уранова сировина розганяється у центрифугах на високих швидкостях.

Нагадаємо, північнокорейський диктаторський режим, який забезпечує Росію боєприпасами та ракетами для вбивства українців, відреагував на ситуацію в Курській області. У КНДР видали, що операція ЗСУ є “непробачним актом терору”.

Раніше повідомлялося, що російські війська почали використовувати у війні проти України далекобійний самохідний протитанковий ракетний комплекс Bulsae-4 із КНДР. Українська аеророзвідка виявила північнокорейську техніку на одному із напрямків, коли вона знаходилася на відкритій місцевості.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

1

0

1

1

0

1

00Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *