Справа про штурм Капітолію: Трампа очікує третє кримінальне звинувачення

У четвер, 27 липня, представники прокуратури Міністерства юстиції США попередили адвокатів колишнього президента Дональда Трампа про намір підготувати кримінальне звинувачення. Воно пов’язане з подіями 6 січня 2021 року під час штурму Капітолію.

Відео дня

Про це стало відомо телеканалу NBC New s від двох джерел. Певні терміни та конкретні пункти звинувачення наразі не були уточнені.

Раніше в четвер за інформацією деяких американських ЗМІ було повідомлено, що адвокати Дональда Трампа, Тодд Бланш та Джон Лауро провели зустріч із прокурорами в офісі спецпрокурора Міністерства юстиції США Джека Сміта. Цей спецпрокурор займається справами, пов’язаними з колишнім президентом, у тому числі й справою про штурм Капітолію, який стався 6 січня 2021 року. Деталі цієї зустрічі та її результати не розголошуються на даний момент.

За даними NBC News, адвокатам Трампа сказали “чекати на обвинувальний акт”. Коли саме він може бути оголошений і за якими пунктами обвинувачення, не уточнюється.

Як писав OBOZREVATEL:

– Серед 37 пунктів звинувачення щодо Дональда Трампа 31 пов’язаний із його навмисним зберіганням конфіденційної інформації, що стосується національної оборони.

– Це вже третя кримінальна справа, пов’язана із Трампом. Навесні йому висунули звинувачення за 34 пунктами, що стосуються фінансових та бізнес-маніпуляцій.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Чи не ведіться на фейки!

13

13

1

1

0

0

0

4Підписатися

Теги

Источник: obozrevatel.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *