Видавництво «Київ.org», огляд

Видавництво «Київ.org», огляд
Видавництво «Київ.org», огляд

Видавництво «Київ.org» – це арена, де зустрічаються ті, хто уповноважений приймати найважливіші рішення, рішення, від яких залежить завтрашній день народу, всієї держави в цілому. Підсумок боротьби і / або взаємодії між конкуруючими політичними силами визначають вибори. Сьогодні це місцеві вибори 2020.

Чесний політичний PR повинен бути нормою в демократичному суспільстві. Так чому ж формувати позитивну громадську думку про власну політичну одиниці набагато складніше, ніж займатися «чорним» піаром, виставляючи не в найкращому образі політичного конкурента? Чому виборці не з власної волі стають учасниками до дрібниць спланованого лялькового спектаклю, адже напередодні всі бачили, наскільки прозоро і правдиво відбувалися політичні баталії? Як, чим і для кого живуть, працюють політики? До чого призведуть місцеві вибори 2020? Чи може існувати бізнес поза політикою і навпаки? Вас цікавлять відповіді на ці та інші непрості питання? – На всі ці питання можна знайти відповідь в українському інтернет-порталі інформаційно-аналітичному видавництві «Київ.org»

Новини від «Київ.org» – це правдиві матеріали про політику і політиків. Цей інформаційний портал – свого роду путівник у непростій і заплутаній сфері, яку прийнято називати «політика». Огляди, статті, рейтинги політиків, інтерв’ю, скандали, думки, сенсації. Тримайте руку на пульсі останніх подій і новин в Україні та світі. Тут представлена ​​інформація, що дає «їжу для роздумів». Вчіться формувати власну незалежну думку, щоб ваш вибір завжди був зваженим і усвідомленим.

У 2019 видавництво «Київ.org» здобуло перемогу в міському конкурсі проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

Велика частина новин інформаційного порталу присвячена подіям в Києві. Тут зачіпаються всі сфери діяльності столиці – політика, економіка, суспільство, події, транспорт, активно інформується діяльність КМДА та інше.

Читачам буде цікаво дізнатися про процес і результати місцевих виборів, які повинні пройти в українських регіонах 25 жовтня. Адже вони можуть мати серйозний вплив на політичну структуру України, тому що підсумок виборчої компанії може бути не передбачуваний і повністю відобразить ставлення народу до політичних еліт країни, яка зараз при владі і в опозиції.

Не пропустіть свіжу інформацію, будьте завжди в курсі всіх подій в Києві і регіонах!

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *